Kaj zaznamuje letošnjo zimo





Letošnja zima je v stilu fluffy zadevic. Fluffy bundice, plaščki, puloverji, brezrokavniki, obutev, obeski za ključe in navsezadnje tudi na naši letošnji smrečici se bodo med drugim znašli fluffy okraski. Videz ljubkost, topline, udobnosti in mehkobe. Če si prileženka srčkanih zadev, je letošnja zima vsekakor tvoja zima. Tudi mojo garderobo in dom krasi kar nekaj fluffastih izdelkov. Le kdo jih ne obužuje.

Rdeča šminka. Že lep čas je trendi in nosljiva. Tudi letošnje hladne dni definitivno pogreje videz zapeljive rdeče šminke, katero za piko na i doda marsikatera ženska, ki rada poudari svojo ženstvenost. Če ti rdeča šminka vlije dodatno samozavest, jo le nosi, kljub temu da pravijo, rdeča šminka ne pristoji vsaki, ampak, če je tebi všeč, se seveda ne obremenjuj kaj pravijo drugi. Nosi jo samozavestno, vendar v pravi kombinaciji tako make-upa, kot celotnega outfita.



Bleščiceee...ohh ja. Shimmery senčke so izjemno priljubljene že lep čas, ravno tako higlighterji - dobro pigmentirani, dobro založeni z blešćicami. Bolj se shine-aš, bolje je. Seveda vse v meri okusa. Bleščični ter prismatic videzi se nosijo tudi na nohtih.
Ne pozabi oblekice ali tunike z bleščicami za posebne decemberske priložnosti, s katero boš zagotovo opazna.






Barve in plaščki ter parke. Naj zimo poleg bleščic poudarijo barve. Plaščki, ki so pravi hit letošnje zime, so zelo zaželjeni v barvah. Rdeča, pink, modra, siva,.. S kapuco, kapuco z muckami ali brez. Na zadrgo ali pasek. Kombinacij s plašči je veliko. Lahko so nosljivi v visoki eleganci ali preprosti vsakdanji opravi. Parke z muckami, v različnih barvah, različnih materijalih blaga ravno tako zaznemujejo letošnjo zimo. Pa se še zadnjič vrnimo k umetnem krznu, namreč v mrazu, si še vedno lahko zapeljiva fashionista, če boš svoji garderobi dodala fluffy jakno. Meni osebno se najbolj dopade takšna jakna v kombinaciji bordo rdeče/temno vinsko rdeče in črne barve. Cute, moderno, toplo.








Pozdravček,
Andreja


You May Also Like

0 komentarji