Barefoot sandals

Tokrat vam predstavljam barefoot sandale. Za vse, ki jih še ne poznate, za vse, ki jih želite, pa ne veste kje jih kupiti, za vse, ki ne veste za kam jih nositi ter kako kombinirati. 

 Barefoot sandali okrasijo stopalo. Lahko jih nosiš samostojno ali kombiniraš s sandali, ki so odprti na zgornjem delu stopala. Namreč, če boš hodila po ulicah, bo verjetno katastrofa s tvojim spodnjim delom stopala, čeprav bi vsak yoga izvajalec dejal, da si najbolje v stiku z zemljo, če hodiš bos. Pa vendarle, stopala, kot vemo, je potrebno skrbno negovati, zato osebno odsvetujem, da pohajkuješ okoli z barefoot sandali brez obuvala. Za pohajkovanja naokoli, sandale le kombiniraj z obutvijo, ki ima zgornji del sandala odprt.

Tovrstne bohemske sandale so odlična izbira za na plažo, ko hodimo naokoli bose. Kombiniraj jih s svojimi kopalkami ter tuniko ali oblekico, lahko pa tudi s kratkimi hlačkami in majico.

Pogosto jih izbirajo tudi za bohemski stil poroke. Kaj je boljšega, ko se znebiš težave kaj obuti in kombinirati z ostalo opravo. Povrhu pa so tovrstne poletne poroke meni osebno najlepše saj imajo fairy tail privdih.

Zelo so priljubljene tudi v DIY. Z ustreznim materialom, jih lahko kreiraš kar sama. Seveda pa je najbolje kupiti narejene od mojstrov, ki jih izdelajo kvalitetno. Pri Modnicevlji. lahko izbiraš med čudovitimi šestimi različnimi modeli, ki jih najdeš tukaj.





Pozdravček,
Andreja

You May Also Like

0 komentarji