Zmuesli


Že kar nekaj časa planiram deliti svojo izkušnjo in mnenje o zMuesli in njihovih kosmičih, vendar mi časovno ni zneslo. Sedaj je objava tu in naj že kar na začetku povem da sem kot pričakovano, zelo, zelo zadovljna! 

Kaj je zMuesli

Podjetje dveh mladih, nasmejanih, pridnih in obetavnih deklet, ki sta se po
končanem študiju odločili uspeti. In to jima je vsekakor uspelo. Pričeli sta s prodajo kosmičev ter konopljinih izdelkov. Ne le že pakiranih miksov kosmičev, temveč kosmiče po čisto tvoji izbiri. Tako je, zmikšaš si lahko čisto svoj zmuesli po svojem okusu, katere sestavine želiš da vsebuje tvoj zajtrk, malica ali večerja.

O embalaži

Mene osebno je v začetku pritegnila sama embalaža in njihov stil - ker je poseben, prisrčn, prijazn, ker je slovenski saj v prvi vrsti podpiram slovensko. Kosmiči so pakirani v krtonskih škatlah v pastelnih rozno modrih barvah, in so še dodatno zapakirani v prozorno folijsko zaprto vrečko. Embalaža je praktična saj jo lahko zapremo tako da preprosto zataknemo krtonska kaveljčka kar cenim, saj moramo pri veliko embalažah uporabljati sponke, selotejp, gumice, ipd., da vsebina ne zastari. Kartonske škatle krasijo verzi #zadobrojutro in #lahkonoč. Poslikani so s srčki ter besedami na temo hrane in pozitivnih vibracij, napis pa je v beli barvi. Všečno, prikupno, še z večjim veseljem komaj čakaš da namešaš svoje kosmiče in jih poješ. Embalaža sama pa pritegne pozornost da se v prvi vrsti začneš zanimati za izdelek.

Tu so še zmuesliji 2 GO, prejmeš jih v manjši plastični posodici katera se dobro zapre in zagotovo ne dopušča možnosti živčnega napada, ko boš odprla svojo torbico in zagledala kosmiče raztresene povsod. Super ideja, potrebuješ le malo mleka in malica iz torbice je gotova.

Ali je dobro za moje telo

Seveda. Ti kosmiči so popoplnoma primerni za zdrav zajtrk, ki te med drugim napolni z energijo. Oreščki, suho sadje, kosmiči, čokolada, semena, začimbe. Nič šokantnega, nič preteranega, sprejemljivo in všečno za tvoje telo v nasprotju z večino tistih kosmičev, ki jih najdemo v trgovini in vsebujejo tono sladkorja.

O vsebini

Opredelim se lahko le na enega, tistega, ki sem ga že poizkusila. Za prvič sem si izbrala najbolj popularnega - že pripravljenega - CHOKOS, o katerem lahko povem da je božansko dober, kar pove že skoraj izpraznjena 500-gramska vrečka kosmičev v kuhinjski omari. Sestavljen je iz ovsenih kosmičev, domače granole s pravim kakavom ter domače granole z medom, hrustljavčkov, belo čokoladnih kapljic in luskic, natrganega kokosa, kokosovih lističev ter kokosovih kock. Ravno te zadnje, torej kokosove kocke, so me rahlo motile saj se je v pogretem mleku vse lepo zmehčalo razen kock, ki jih moraš kar dobro prežvečiti. Ampak odličen okus odtehta malo žvečenja. CHOKOS miksu dodam še malo cimeta, saj pripomore k še boljšemu okusu, pa tudi zdravilnih učinkov ima kar lepo število. 

Naslednjič bom vsekakor sprobala svoje mešalne sposobnosti kosmičev in se že zelo veselim! Zaenkrat ima pri meni pozitivno oceno. Priporočam.

zMuesli CHOKOS lahko naročiš tukaj.



Pozdravček,
Andreja

You May Also Like

2 komentarji