Next stop: summer

Catrice in Essence so na prodajne poličke postavili nove, sveže izdelke. Ta mesec je Catrice predstavil omejeno kolekcijo ProvoCATRICE, ki zajema šest novih izdelkov limited edition.
Essence pa se je pridno pripravil na prihajajoče poletje, ki je tik pred vrati in sicer s trendi kolekcijo kar devetih must have izdelkov, za tvojo počitniško potovalko.


Besedo ali dve bi namenila tudi prenovi Catrice lakov za nohte ICONails v kar 45-ih odtenkih z gel look učinkom. Sama sem imela priložnost testirati 05 It's All About That Red in moram reči da sem bila prijetno presenečena. Všečen čopič za sam nanos, lepo se oprime in prileže samemu nohtu. Nanesla sem dva sloja brez nadlaka, namreč dodaten plus ICONails lakov naj bi bila obstojnost do enega tedna brez nanosa nadlaka. Lak sem pustila na nohtih skozi ves teden, okrušen pa je bil le na koncu vendar ne pretirano. Dnevno imam opravka z raznimi čistili, zato ne bi bilo pravično spljuvati obstojnost. Nasprotno. Kljub vsej kemikaliji ter vsakodnevnih opravilih itd., se je obstojnost laka dobro odrezala v primerjavi z večino ostalih, ki se v primeru neuporabe nadlaka obnesejo približno tri dni, do potrebe obvezne odstranitve laka. 
Dodaten plus je definitivno efekt gel videza saj se mu je Catrice zelo približal, za to pa je potrebno nanesti tri sloje. 



ProvoCATRICE
LIMITED EDITION kolekcija

GRADATION BLUSH - C02 Berry Bow
Zapakiran v stilu kombinacije perila in ulične more. Zunanji videz embalaže je v beli barvi kombiniran z vzorci že omenjenega perila - čipk. Sama vsebina se nežno prelije od temnejšega mat odtenka do svetlejšega tona, ki da končnemu videzu rahlo sijoč videz. Je pudrasto rdečilo, na voljo v roza odtenku ter v odtenku jagodičevja. Blush je izjemno pigmentiran, zato priporočam minimalen nanos s čopičem. 


VOLUME LASH DUST - C01 Irresistible Eyes
Spomnilo me je na tisto zloglasno 3D effect maskaro katero sem preizkusila pred časom. 
Tu gre za prah. Drobni delčki naj bi dali trepalnicam volumen. Nanašanje je preprosto; po nanosu enega sloja maskare, naneseš prah in nato zopet maskaro. Obraz pod trepalnicami je potrebno zaščiti ali pa podlago enostavno naneseš po nanosu maskare in Lash dust-a, saj se prah rahlo vsipa. Morda je odvisno od trepalnic, na mojih se dodaten volumen ni poznal, sama ščetka pa se obarva rahlo črno, zaradi prej nanešene maskare. 

ESSENCE
NEXT STOP: SUMMER
TREND kolekcija

Wet or dry
eyeshadow & eyeliner palette - 01 ready for take off..
Paletka petih poletnih odtenkov v peščenih in modrikastih tonih barv, prijetnega sladkega vonja. Kar dobro pigmentirana, preko dneva se obstojnost lepo obdrži vendar se mi vseeno proti koncu dneva začnejo senčke vsedati v očesne gubice, podlaga je obvezna. Barve so čudovite, primerno poletne. Trije odtenki so v prijetnih nude barvah, ostala dva pa potegneta na modro-vijolično. Z vsemi odtenki skupaj lahko ustvariš čudovite kombinacije. Uporabljajo se lahko tako suhe kot vlažne. 
Meni je paletka všeč, pohvalno.

Lističi za matiranje
Verjetno vse veste čemu služijo. Prijetno poletna embalažica, ki vsebuje 50 lističev kateri lepo vpijejo sebum za matiran look. 


Pozdravček,
Andreja







You May Also Like

0 komentarji