AVON Color Eye Shadow Primer - Podlaga za senčila




Avonova podlaga za senčke je nakup, ki se izplača, poleg tega pa je smešno poceni.

Pod opisem sem prebrala da je odporna proti vlagi in vodi, kar bi pritrdila. Sicer Primerja še nisem testirala pod tušem ali v bazenu ampak šalo na stran, kar se tiče vlage ali poletja, podlaga zdrži in s tem obstojnost celotnega videza.



Sam Primer je kremasto/penast na otip in se lepo zgladi pod prsti, ko ga nanesemo na veke. Veko rahlo matira, vendar ne preveč, še vedno da tisti ne umetni videz ampak dovolj za ustvarjanje kvalitetnega končnega videza; dnevnega ali
tistega bolj poudarjenega za posebne priložnosti ali večerni make-up. Primeren je za vse odtenke kože, preko pa lahko nanesemo vse vrste senčil - tiste v prahu, kremne in tekoče.

Imam ga že kar nekaj časa, saj dejansko nanesem čisto malo produkta. 
Nanesem ga sicer kot sem že omenila kar s prsti, saj s čopičem ne funkcionira dobro. Če Primer nanesemo s čopičem,
se razmaže neenakomerno in na koncu ustvarimo tisti cakey look, ki pa ga seveda nikakor ne želimo. Tako da, v kolikor se boš odločila preizkusiti Avonovo podlago, le upoštevaj moj nasvet. Preden pa naneseš senčila, počakaj kakšno minuto, da se podlaga malo vpije in vsede v kožo.

Senčke se dobro nanesejo preko in pri sebi nisem opazila, da bi senčila izgubila pigment. 
Ravno tako je obstojnost senčil dobra, saj ostanejo enako na enakih mestih ob koncu dneva tako, kot na začetku, ko smo jih nanesli. Pri meni se senčila ne vsedejo v gubice tekom dneva, saj Primer veko zgladi. 

Cena Avon Color Eye Shadow Primer: 2,90€
Izdelek lahko naročite tukaj Salma

Pozdravčki,
Andreja

http://www.salma.si/

You May Also Like

0 komentarji